Personal coaching

Waarom personal coaching bij Grip On Life?

De naam zegt het al, dit is de meest persoonlijke vorm van begeleiding die je jezelf kan gunnen.   In een traject op maat ga ik 1 op 1 met jou aan de slag en help je de antwoorden te vinden die je zoekt.  Je krijgt diepe inzichten die je in staat stellen vanuit vertrouwen de stappen te zetten die nodig zijn om vooruit te geraken in je leven.

Met personal coaching haal je het maximale uit de Grip On Life aanpak.

Personal coaching trajecten verlopen online via Zoom, waardoor je maximale flexibiliteit hebt en je je geen zorgen hoeft te maken over files.  Voor elke sessie vul je een voorbereidende vragenlijst in, op het einde van de sessie spreken we huiswerk af.

De uitzondering hierop is de 2-daagse coaching in het Ultimate Grip On Life traject, die face to face plaatsvindt.

Grip On Career

 

Online loopbaanbegeleiding met loopbaancheques.

Ben je op zoek naar meer plezier en voldoening in je werk? Twijfel je of je huidige job nog wel bij je past, of denk je er misschien aan om ondernemer te worden? Wil je hier iets aan doen maar weet je niet precies wat? Dan kan je bij mij te recht voor inspirerende loopbaanbegeleiding die je meer zelfkennis en zelfvertrouwen zal geven, waarbij je helderheid gaat krijgen over waar je naartoe wil en wat de volgende stappen zijn. Ik zet je in beweging!

We ondersteunen dit traject van 8 coaching uren met UQ Career, de digitale loopbaancoach.

Als je in Vlaanderen woont kan je gebruik maken van loopbaancheques, waardoor je 40 € betaalt voor 4 uur loopbaanbegeleiding.  Je kan 2 cheques gebruiken, dus 8 uur online coaching genieten voor 80 €.

Geen loopbaancheques?  Kies voor een van de andere formules.

In samenwerking met 

Boek je gratis intake gesprek

Grip On Life Basic

 

Een Grip On Life traject bestaat uit 12, 24 of 48 sessies, naargelang je behoefte.

We ondersteunen ook dit traject met UQ Career, waarbij we je talenten en drijfveren in kaart brengen.

Daarnaast beginnen we met een opstart sessie waarin we samen bespreken wat je met het traject wil bereiken.

Deze coaching is gericht op het continu creëren van inzichten en in actie blijven om steeds verder stappen te zetten in de richting die jij kiest.

Meer weten?

Contacteer me of boek een gratis kennismakingssessie

Grip On Life Ultimate

 

Dit traject is voor mensen die er helemaal voor willen gaan en op zeer korte tijd helderheid, balans, innerlijke rust en zelfvertrouwen willen ervaren.

Het programma begint met een maand waarin je allerlei inspiratie mails en opdrachten toegestuurd krijgt om je klaar te stomen voor wat volgt…

De 2-daagse immersie coaching ervaring is enerzijds zeer intens maar anderzijds ook inspirerend, fun en extreem impactvol. Je komt er veranderd uit. Het is een unieke ervaring waarbij we heel diep gaan verkennen wie je werkelijke bent, hoe jouw leefwereld er uit ziet en welke invloed deze heeft op jou, waar jij naartoe wil en hier een levensvisie rond ontwikkelen. Bekijk ook de getuigenissen.

Daarna word je nog zes maanden wekelijks begeleid om jouw levensvisie te realiseren, jouw beperkende overtuigingen verder weg te nemen en gewoontes te creëren die jou bakken energie geven.

Meer weten?

Contacteer me of boek een gratis kennismakingssessie