Alle Remmen Los

Bereik jij de doelen die je zelf stelt?

Je hebt allerlei dromen, ambities en ideeën die je wil realiseren, dingen die je gedaan wil krijgen.  Je maakt plannen en hebt goede voornemens.

Dan komt de dagelijkse realiteit om de hoek kijken. Er moet zoveel gebeuren. Er zijn zoveel dingen en mensen die je aandacht vragen, die je afleiden van wat je eigenlijk echt zou willen doen.  Zoveel ballen om in de lucht te houden.

Dit geeft je een gevoel van onrust.  Je voelt dat je ter plaatse blijft trappelen.  Dat er een soort van rem op jezelf zit.

Maar hoe geraak je hier dan uit?  Hoe bereik je de doelen die je jezelf stelt?  Hoe schep je orde in de chaos? Hoe laat je de remmen los en creëer je balans en flow in je dagelijkse activiteiten?

Wil je hier het antwoord op kennen?  Dan is deze workshop iets voor jou.

Wat leer je in deze training?

 

Je leert uiteraard hoe je beter met je tijd kan omgaan, maar we gaan verder dan dat.  Je krijgt inzicht in wat je weerhoudt om de dingen gedaan te krijgen die je wil doen, hoe je jezelf saboteert.  Je ervaart hoe je mindset en gedrag je parten spelen.

Dit is geen klassieke time management training maar een interactieve dag waarop we met elkaar inzichten creëren en theorie omzetten in concrete actie die jou vooruit helpt in je leven.

Wat mag je verwachten?

 

  • Tools om je tijd beter te gebruiken
  • Inzicht in wat je tegenhoudt om de dingen gedaan te krijgen die je wil doen
  • Manieren om je mindset en gedrag positief te beïnvloeden
  • Helderheid, orde in de chaos
  • Innerlijke rust
  • Inspiratie
  • Plezier

Praktisch

Geïnteresseerd in het bijwonen van een volgende training?

Stuur dan een mail naar training@grip-on-life.com

“Het is een impactvolle, leuke en inspirerende ervaring waarbij je ook herkenbaarheid ziet bij de andere deelnemers zodat je voelt dat je niet alleen bent met deze uitdagingen.”

“Deelnemers krijgen op korte tijd concrete resultaten en beleven een kleine transformatie in hun denken.”