Herontdek Jezelf

Wil jij zo nog 30, 40, 50 jaar verder?

Heb jij het gevoel dat je niet (meer) weet wie je eigenlijk bent diep van binnen? Dat je bent wie anderen verwachten dat je bent, dat je conformeert naar wat anderen vinden hoe je moet zijn, wat je moet doen, hoe je je moet gedragen?

Heel wat mensen gaan op deze manier door het leven.  Ze kennen zichzelf niet of onvoldoende, en schikken zich naar wat de wereld rond hen lijkt te verwachten.  Hierdoor maken ze keuzes die niet vanuit hun diepste zelf komen, maar eerder gebaseerd op wat ‘hoort’. Op een gegeven moment vragen ze zichzelf dan af : “Is dit eigenlijk wel wat ik wil, wie ik wil zijn?  Wil ik zo nog 30, 40, 50 jaar verder?”

(Her) ontdek jezelf

Om het leven te leiden dat je écht wil, moet je eerst weten wie jij werkelijk bent.  In je hart, je ziel. Dat is waar deze workshop om draait.

We gaan op ontdekking naar wie je bent in je kern, hoe anderen je zien en wie je zou willen zijn, wat je tegenhoudt en wat je kan doen om hier verandering in te brengen.

Deze workshop gaat een niveau dieper dan het seminar “Ik leef voluit!”. Het is een zeer impactvolle en inspirerende workshop waarin je jezelf zal tegenkomen en de emotie zal voelen van wat er mogelijk is als je het toelaat te dromen en helemaal jezelf te zijn.

Wat mag je verwachten?

 

  • Helderheid in wie je werkelijk bent en wil zijn
  • Inzicht in wat je tot nu toe heeft tegengehouden
  • Concrete stappen om verandering te brengen in je leven
  • Meer zelfvertrouwen
  • Hernieuwde energie en motivatie
  • Inspiratie
  • Plezier
  • De kracht van delen met gelijkgestemden ervaren

Inschrijven

Geïnteresseerd in het bijwonen van een volgende training?

Stuur dan een mail naar training@grip-on-life.com

“Het is een impactvolle, leuke en inspirerende ervaring waarbij je ook herkenbaarheid ziet bij de andere deelnemers zodat je voelt dat je niet alleen bent met deze uitdagingen.”

“Deelnemers krijgen op korte tijd concrete resultaten en beleven een kleine transformatie in hun denken.”